Pages

Subscribe:

Blogroll

joi, 3 martie 2011

Bonus Pokerstars!

Înregistrează-te acum şi foloseşte codul oficial de marketing al PokerStars: PokerStars2011

Asigură-te că foloseşti cel mai nou cod de marketing al PokerStars atunci când îţi înregistrezi contul gratuit la PokerStars şi faci prima ta depunere de bani reali. Trebuie doar să introduci codul 'PokerStars2011' în câmpul oferit în procesul de înregistrare (vezi imaginea de mai jos) pentru a obţine cea mai bună experienţă de joc pe cel mai mare site de poker online din lume.
Cum să introduci codul de marketing al PokerStars:

Când descarci softul gratuit PokerStars(Descarcă softul PokerStars.com gratuit!), urmăreşte instrucţiunile simple de pe ecran pentru a-ţi seta contul tău gratuit. Pe durata procesului, vei vedea o fereastră numită 'De unde ai aflat despre PokerStars?’, care include un câmp în care poţi introduce codul de marketing. Acum trebuie doar să scrii codul 'PokerStars2011’ în câmp şi continui.
Descarcă softul PokerStars.com gratuit!PokerStars oferă un incredibil bonus la depunere pentru toţi jucătorii care fac prima lor depunere de bani reali - 100% în limita a $600! Este un mod excelent de a-ţi mări bankroll şi tot ce trebuie să faci este să începi să joci şi să strângi numărul necesar de VPP-uri. Trebuie doar să introduci codul de bonus 'STARS600' atunci când faci prima ta depunere folosind Casieria din softul PokerStars. Vizitează pagina Bonus la prima depunere pentru a afla mai multe.

Poţi afla mai multe despre cum să-ţi setezi contul urmărind Turul virtual şi citind Întrebările frecvente despre soft. Dacă ai orice întrebări despre utilizarea unui cod de bonus sau de marketing, contactează-ne la support@pokerstars.com.
Depui $600, primeşti $600 gratis! Înscrie-te acum.
Alătură-te celui mai mare site de poker din lume - PokerStars.com.
Mai multe turnee, mai mulţi jucători, mai multă distracţie! Alătură-te PokerStars.com.
Visit PokerStars.com

0 comentarii: