Pages

Subscribe:

Blogroll

duminică, 15 ianuarie 2012

BetRedKings.com!

Betredkings face parte din Redkings, una dintre cele mai importante companii de pariuri online, jocuri si casino din lume.
Betredkings va pune la dispozitie o gama larga de pariuri, cuprinzand toate campionatele importante de fotbal, tenis, baschet, fotbal american, hochei, formula 1 si multe alte sporturi.
Compania ofera serviciul de Live betting 24 de ore pe, avand unele dintre cele mai bune cote din industria pariurilor online.
De asemenea Betredkings ofera si posibilitatea de a paria live si de pe telefonul mobil.
Sisteme de plata
Betredkings accepta si opereaza plati cu carti de credit (Visa, MasterCard), banci virtuale (NETeller, Moneybookers), transfer bancar sau Click2pay.



Promotii
20% Cashback
Betredkings ofera clientilor posibilitatea sa-si recupereze pana la 20% din pariurile pierdute intr-o luna, sau pana la 10% din pariurile pierdute intr-o saptamana.
Gol marcat in primele 5 minute
Daca pariezi peste/sub pe anumite meciuri si se da un gol in primele 5 minute si daca la sfarsitul meciului ai pierdut pariul, Betredkings iti va returna banii mizati.
Scor final 0-0
Betredkings ofera o lista mare de meciuri la care daca pariezi scor exact sau pauza/final, iar meciul se termina 0-0, agentia iti va returna banii pariati.
Pentru a deschide cont la casa de pariuri Betredkings click pe banner-ul de mai jos!

0 comentarii: