Pages

Subscribe:

Blogroll

sâmbătă, 9 iulie 2011

Bet-at-home.ro!

bet-at-home.com
Bet-at-home este o casa de pariuri impresionanta de pariuri online, care va ofera impreuna cu parioru1x2 posibilitatea de a incasa un bonus ce poate atinge suma de 22 Euro pentru prima depunere, daca va inregistrati de pe acest site.Bet-at-home a fost lansata in anul 1999 in Austria, iar de atunci a reusit  sa atraga milioane de clienti  datorita seriozitatii si bonusurilor incantatoare pe care le ofera.
Site-ul dispune de un design atragator,ce este disponibil in mai multe limbi,printre care si romana. 
Oferta de pariuri este foarte atractiva, Bet-at-home fiind o casa de pariuri online care incearca sa0si satisfaca clientii acoperind o gama larga de sporturi precum tenis, golf,hochei, baschet, handbal, polo, ciclism, ski, box.De asemenea, aveti posibilitatea sa pariati pe cele mai importante campionate de fotbal.
Parierea este foarte simpla datorita meniurilor bine asezate care fac din gasirea evenimentelor sportive si plasarea pariurilor niste lucruri placute si simple. Bet-at-home dispune de o multime de tipuri de pariuri, care nu pot decat sa va maximizeze castigurile.
Cotele oferite sunt destul de bune, Bet-at-home reusind chiar sa impresioneaza uneori in cazul unor evenimente sportive. Aceste cote pot fi comparate lejer cu cele ale celorlalte agentii de top.
Serviciul de relatii cu clientii este exceptional, Bet-at-home reusind sa le ofera suport clientilor sai 24/7 prin email, telefon si live chat.
Pentru a putea depune sau retrage, trebuie sa folositi urmatoarele metode de plata: carti de credit, Transfer bancar, Moneybookers, Paysafecard etc. Aceasta casa de pariuri va ofera retrageri sigure si rapide.
Cu bet-at-home aveti posibilitatea sa pariati intr-un mediu sigur si placut, avand la dispozitie cele mai bune servicii si cote. 
Deschideti-va un cont de pe banner-ul de mai jos pentru a va putea bucura de aceste facilitati extraordinare!
bet-at-home.com

0 comentarii: