Pages

Subscribe:

Blogroll

vineri, 8 iulie 2011

BetVIctor!

Sign Up
BetVictor este una din cele mai cunoscute case de pariuri sportive online. Acest lucru este posibil datorita faptului ca ofera o gama larga de evenimente sportive, acoperind sporturi de la fotbal pana la curse de cai si ogari.
Dupa relansarea care a avut loc in mai 2009 site-ul este acum mult mai bine organizat, totul fiind usor de gasit.
Serviciul clienti la Victor Bet este rapid si eficient, atat prin telefon cat si prin e-mail. Apropo de telefon exista un numar special pentru Romania, pentru ca sa fie o comunicare mai usoara. Retragerile la sunt procesate destul de rapid.
In acest moment Bet Victor ofera mai multe bonusuri si promotii atractive atat la pariuri sportive, cat si la poker si casino. Despre acestea din urma mai avem timp sa vorbim, acum sa va zic cateva cuvinte despre freebetul in valoare de 40 ron (10 euro) oferit la pariuri sportive.

Click aici pentru a primi Pariul Gratis

Astfel, plasati un pariu de cel putin 10 euro (40 RON) si primiti un PARIU GRATIS de 10 euro (40 RON). Acesta va fi creditat in contul dumneavoastra in termen de doua zile de la stabilirea primului pariu plasat si va disponibil in balanta Promo Cash.
Primul pariu trebuie plasat in termen de 30 de zile de la deschiderea contului.
Termenii si conditiile bonusului:
In cazul in care primul primul pariu plasat are trei sau mai putine selectii trebuie sa contina cel putin o selectie de cota 2.00 sau mai mare. Daca are patru sau mai multe selectii, pariul poate avea si cote sub 2.00.
Oferta NU este valabila pentru biletele combinate (sisteme).
Pariul gratuit poate fi selectat in Biletul de pariuri prin simplul click pe casuta ''Folositi Promo cash''.
In cazul pariurilor plasate cu promo cash se intorc in balanta dvs. numai profitul (castigul) care depaseste miza promo pariata, dar nu si miza promo folosita in plasarea pariului. De ex. daca pariati 40 RON pe o cota de 4.00 si biletul este castigator contul va fi creditat cu 120 RON.
Deschide acum cont  de pe bannerul de mai jos si incaseza freebetul de 40 RON!
Sign Up

0 comentarii: