Pages

Subscribe:

Blogroll

marți, 12 iulie 2011

SportingBet.ro!


Licentiata in Marea Britanie,Sportingbet este considerata una dintre cele mai bune si puternice case de pariuri din intreaga lume,datorita serviciilor pe care le ofera si seriozitatii de care da dovada inca din anul 1998.
Design-ul atragator si interafata in diverse limbi (belgiana,croata,daneza,germana,engleza, italiana,franceza, spaniola,dar si romana )fac site-ul Sportingbet usor de utilizat si de inteles.
Sportingbet ofera o gama larga de sporturi pe care puteti paria (fotbal, hochei, baschet, curse, rugby, golf, tenis), cotele fiind destul de bune,iar oferta destul de variata.De asemnea, Sportingbet dispune si de o platforma live, unde puteti paria pe cele mai importante evenimente aflate in desfasurare.
Metodele de plata acceptate sunt urmatoarele: Transfer bancar, Cec, Mastercard, Visa, Moneybookers, Neteller, Click2Pay si multe altele. Interesant este faptul ca bonusul poate fi obtinut chiar si pentru depunerile prin Moneybookers.
Serviciul de relatii cu clientii este uimitor deoarece acesta este extrem de prietenos, oferind suport in cel mai scurt timp prin telefon, email si chiar live chat.
Sportingbet dofera de asemnea si  numeroase promotii si bonusuri pentru utilizatorii sai,un bun exemplu fiind bonusul la prima depunere de 100%(pana la 100 Ron).Sportingbet si parioru1x2 va ofera posibiliatea de a beneficia de bonusul de pana la 100 RON pentur prima depunere,in cazul in care va iregistrati de pe acest site.
Pentru a va ineregistra click pe banner-ul de mai jos!

0 comentarii: