Pages

Subscribe:

Blogroll

vineri, 8 iulie 2011

Offsidebet.ro!


  Offsidebet este o agentie de pariuri online lansata in anul 2008, care impreuna cu Parioru1x2.tk va ofera sansa de a incasa un bonus de pana la 250 Euro pentru prima dumneavoastra depunere, daca va inregistrati de pe acest site. Licentiata in Costa Rica, Offsidebet este o agentie sigura care ofera o gama variata de servicii de calitate pentru clientii sai.
  Interfata site-ului Offsidebet este foarte bine realizata si organizata, astfel incat sa ofere o experienta placuta celor care pariaza. Din fericire pentru pariorii romani, Offsidebet are o interfata in limba romana, parierea fiind mult mai usoara.
  Pentru a va deschide un cont la aceasta agentie trebuie sa vizitati site-ul, sa dati click pe "Inregistrati-va" si sa completati un mic formular cu datele dumneavoastra personale.
  Desi este de putin timp pe piata pariurilor online, Offsidebet pare sa fie o agentie de pariuri promitatoare tinand cont de facilitatile si serviciile pe care le ofera.
Modelitatile de plata acceptate de aceasta agentie sunt urmatoarele: Moneybookers, carti de credit si WebMoney. Se pare ca pe parcurs vor introduce si alte modalitati de plata. In ceea ce primeste retragerile, putem spune ca se descurca foarte bine.
Serviciul de relatii cu clientii poate fi contactat prin email sau live chat intre orele 12:00-21:00 de luni pana vineri. Echipa care se ocupa de acest serviciu este foarte prietenoasa, reusind sa va ofere cele mai bune raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.
  Oferta de pariuri este, spre surprinderea noastra foarte buna astfel incat puteti paria pe majoritatea evenimentelor sportive intalnite la alte agentii.
Pentru cei carora le place sa parieze live, Offsidebet le pune la dispozitie o platforma live. Din pacate, aceasta platforma are foarte putine optiuni de pariere si o interfata nu prea atragatoare.
  Cotele sunt destul de atractive, facand din Offsidebet o agentie pe gustul oricarui parior. De asemenea, aceasta ofera o multime de alte facilitati si servicii exceptionale.
  Deschideti-va un cont si testati serviciile celor de la Offsidebet chiar acum printr-un simplu click pe banner-ul de mai jos!
 

0 comentarii: