Pages

Subscribe:

Blogroll

luni, 18 iulie 2011

Bet365!


BET365 este una dintre cele mai sigure si mai respectate agentii de pariuri sportive online. Agentia pune accentul pe comunicarea cu clientul oferindu-i acestuia un suport chat online si o linie telefonica care este deschisa 24 de ore din 24, astfel acesta poate cere lamuriri la orice problema intampinata pe site sau in timpul plasarii unui anumit pariu.
Detalii despre BET365
Agentia Bet365 a luat fiinta in Marea Britanie in anul 1974 avand in acest moment clienti din peste 120 de tari. BET 365 ofera pe langa pariuri sportive si posibilitatea de a juca poker, bingo sau diferite jocuri, ca de exemplu Monopoly.
Oferta BET365
BET365 este una dintre cele mai atractive agentii pentru pariori, deoarece are o varietate mare de pariuri, unele intalnite doar la aceasta. Agentia are special creat pentru pariori o platforma inovatoare de pariuri live unde se pot viziona in timp real diferite competitii sportive. BET365 este prezenta in numeroase tari din aceasta cauza platforma poate fi accesata in mai multe limbi, printre care si limba romana.
Depuneri si retrageri
La BET365 depunerile si retragerile se pot foarte foarte comod, agentia avand numeroase metode. Atat pentru depunere, cat si pentru retragere puteti folosi urmatoarele variante: Visa, Mastercard, Moneybookers, Netteller, Click2Pay. Transferul bancar este cel mai recomandat pentru retragere, banii intrand in cont in maxim 2-5 zile lucratoare.
Promotii si bonusuri BET365
BET365 si parioru1x2 ofera in acest moment unul dintre cele mai mari bonusuri pentru noii clienti. Acesti pot benefica de un bonus de 100% pana la suma de 200 RON. Depozitul si bonusul trebuie rulat de 3 ori la o cota de minim 1.50 inainte de a se putea efectua o retragere.Pentru a beneficia de acest bonus trebuie doar safaceti un cont de pe banner-ul de mai jos!


Deschideti-va cont la bet365 astazi si solicitati Bonusul Initial de 100%.

0 comentarii: